GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

KortársFMJ Alapítvány - Jókupon

Fontos tudnivalók

Tevékenység:  Kortárs művészek támogatása. Az Alapítvány célja a 21 századi kortárs művészek támogatása és alkotásaik megőrzése a jövő nemzedékek számára. Ehhez két művésztelep létrehozását tervezi a kuratórium – egyet Budapesten, egyet pedig Visegrádon. Mindkét művésztelep többek között szemináriumok, alkotó táborok és rendszeres kiállítások otthonává válhatna. A kezdeményezéshez több lelkes önkéntes is csatlakozott. 

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.:  Művésztelepek létrehozása, működtetése, kiállítások megrendezése, a tehetségnek teret nyitni a szó minden értelmében, roma és nem roma festők, írók, fotósok, zenészek, egyéb kortárs művészek számára!

Küldetés:  A művész a tehetségéből él. Az biztosítja számára az alkotáshoz megfelelő környezetet, megélhetési forrást. Ha nem tudja eladni képeit, megjeleníteni köteteit, előadni műveit, alkotni sem fog tudni. A mindennapi megélhetési kényszer elnyomja egyéniségét és átlagemberré változtatja. Több olyan művészt ismerünk, akik tehetségük kibontakoztatása mellett tanítanak, önkormányzatnál dolgoznak, óvónőként keresik meg a mindennapi kenyerüket. Ezen szeretnénk változtatni. Célunk, hogy megkönnyítsük tehetségeink számára az önmegvalósítást.

 

Köszönjük, hogy ezzel a JóKuponnal segítetted a KortársFMJ Alapítvány munkáját!

 

Részletek

KortársFMJ Alapítvány

Cím: 1096 Budapest, Lenhossék utca 3.
Elérhetőség: kortars@fmjalapitvany.hu
WEB oldal:  http://kortars.fmjalapitvany.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!