GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: A Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány azért jött létre, hogy felhívja a figyelmet a Lyme-kór súlyosságára, kezelésének fontosságára, az országban élő Lyme-kórral küzdő betegeket felkutassa, információt, segítséget nyújtson és kapcsolati lehetőséget teremtsen számukra. Szakorvosi háttér bevonásával az érintetteket folyamatosan tájékoztassa a betegség kezelésével kapcsolatban. További célja a segítségre szoruló magyar emberek és családok felkarolása, támogatása. Minden évben megrendezzük a Lyme betegek országos találkozóját, amelyen hasznos információkat kapnak a résztvevők betegségükről és az aktuális kezelési lehetőségekről, igyekszünk felvenni a kapcsolatot az egészségügyi munkatársakkal és egyeztetni a Lyme-kórral összefüggő friss információkról, szociális tevékenységünket országosan működtetjük, igyekszünk a hozzánk fordulóknak lelki és anyagi/tárgyi segítséget nyújtani, utóbbi a felajánlásoktól és a pénzbeli támogatásoktól függ.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.: Az Alapítvány részére felajánlott támogatásokat olyan programok megvalósítására fordítjuk, amely elősegíti a Lyme-kórral küzdők felkutatását, felhívja a figyelmet a betegség súlyosságára, kezelésének fontosságára, olyan rendezvényeket szervezünk, amely információt, segítséget nyújt és kapcsolati lehetőséget teremt számukra. 2018. évben is szeretnénk megrendezni a Lyme betegek országos találkozóját, melyre már most nagy az érdeklődés. Szociális tevékenységein kel a magyar embereket és családokat segítjük, igyekszünk a hozzánk fordulóknak lelki és anyagi/tárgyi segítséget nyújtani a támogatásoktól függően.

Küldetésünk: A Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány (LBMECSA) 2015. februárban annak érdekében jött létre, hogy a fertőzött kullancsok által terjesztett Lyme-kórral, társfertőzéseivel küzdő személyeket, valamint az átlagos életszínvonal alatt élő, elesett magyar embereket és családokat segítse. Keressük az együttműködést hasonló célú szervezetekkel, társadalmi csoportokkal, szívesen támogatjuk más karitatív szervezetek, illetve az alapítvány céljainak megvalósításában közreműködő partnerek munkáját

Részletek

Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány
www.lbmecsa.hu
info.lbmecsa@gmail.com
Telefon: +36 1 785 6023
(H-P:14:00-19:00)

 

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!