GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Magyar Élelmiszerbank - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: Magyarországon minden évben 1,8 millió tonna élelmiszer megy veszendőbe. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és a rászorulók között, ezzel elősegítsük az éhezés és az élelmiszerpazarlás csökkenését Magyarországon. 

Küldetésünk: Egyesületünk működésével egyszerre szolgál környezetvédelmi és szociális célokat. Az Élelmiszerbank több mint 13 éves fennállása óta gyártóktól, kereskedelmi hálózatoktól gyűjti be a feleslegessé vált élelmiszereket, melyek között vannak közeli lejáratú vagy csomagolás hibás termékek, de akár szezonálisan már nem eladható, kiváló minőségű élelmiszerek is. 

Jelen kampánnyal célunk, hogy 100 000 Ft-ból 3 000 000 Ft értékű élelmiszert juttassunk el a nélkülözőkhöz. 

Hogyan lehetséges ez? 

Az adományok értékét minden esetben megsokszorozzuk. Annak köszönhetően, hogy az élelmiszereket ingyenesen vesszük át a felajánló cégektől és ingyenesen adjuk tovább a nélkülözőknek, 100 000 Ft adományból, melyet szállításra, raktározásra fordítunk, 3 000 000 Ft értékű élelmiszert, közel 2000 élelmiszercsomagot juttatunk el oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Segíts, hogy közel 2000 élelmiszercsomaggal segíthessük a nélkülözőket!

 

Részletek

Magyar Élelmiszerbank Egyesület
CímBudapest, Lokátor u. 3, 1172
Telefonszám(1) 261 3991
http://www.elelmiszerbank.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!