GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Magyar Hospice Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: A Magyar Hospice Alapítvány 1991 óta enyhíti a haldokló rákbetegek testi és lelki szenvedését. 2010 óta otthonápolási szolgálatunk gyógyíthatatlan beteg kisbabáknak és gyerekeknek is segít abban, hogy életük utolsó percéig családjukkal, szüleikkel maradhassanak. A tüneti kezelést, a fájdalomcsillapítást otthonukban kapják, nem kell választani a jó egészségügyi ellátás és a családi otthon melege között. Szakmai team-ünk tagjai (orvos, nővér, pszichológus, gyógytornász, önkéntesek) nem sajnálják szabadidejüket sem, ha egy beteg gyereknek kell segíteni, vagy a gyermek anyjának, apjának kell nehéz helyzetében tanácsot adni. A gyermek hospice ellátás jelentőségét lehetetlen nem megérezni, ha látott valaki akár csak egyetlen daganatos, vagy ideg-izom sorvadásos kisgyereket (gondozottjaink között ezek a leggyakoribb diagnózisok) a családja körében.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft: Felbecsülhetetlen érték egy olyan szolgálat ellátásának finanszírozására, amit az állami ellátó rendszer jelenleg nem támogat, és amit így munkatársaink áldozatkészsége, és az egyéni adományok tartanak fenn. 1.000 forint 3 liter benzin ára, fedezi pl. a vidéki betegéhez siető orvos útiköltségének egy részét, hozzájárul a szakmai team fenntartásának költségeihez, hogy a szenvedést enyhítő szaktudás, emberi figyelem és együttérzés mindig ott legyen, ahol arra égető szüksége van a szenvedőnek.

Küldetésünk: Sajnos a súlyos betegség a kisbabákat, a gyermekeket és a kamaszokat sem kerüli el. Azt szeretnénk, és azért dolgozunk, hogy a "Fogd a kezem" gyermek hospice otthonápolási program minél több érintettnek tehesse lehetővé, hogy élete utolsó pillanatáig a családja körében maradhasson, és ott kaphassa meg mindazt az orvosi ellátást, ápolást, tüneti kezelést, amire az élet utolsó szakaszában a szenvedés enyhítésére szükség lehet

 

Részletek

Magyar Hospice Alapítvány
Budapest, Kenyeres u. 18, 1032
www.hospicehaz.hu
www.facebook.com/Magyar.Hospice.Alapitvany

info@hospicehaz.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!