GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Magyar Williams Szindróma Társaság - Válassz engem! - JóKupon

Fontos tudnivalók

A társaság célja a Williams Szindrómás gyerekek, felnőttek és családjaik megsegítése. Célunk, hogy számukra mi lehessünk az elsődleges tájékozódási pont a szükséges információkat és támogatást tekintve, beleértve a témával foglalkozó szakembereket is. A társaság szülői összefogással és lelkes szakemberek támogatásával működik non-profit módon. 

Célunk, hogy e krónikus betegek a számukra potenciálisan legmagasabb elérhető szinten élhessenek, hogy társadalmilag elfogadottá és önálló életvitelre képessé váljanak és így beilleszkedhessenek a társadalomba. 

Hasonlóan fontos feladatunknak tekintjük az orvos társadalom jobb, napra kész informálását is, támaszkodva a nemzetközi WS szervezetek segítségére. Szeretnénk mi is aktívan és tudatosan hozzájárulni e kórkép oktatási, viselkedéstani, szociális, tudományos és orvosi aspektusainak kutatásához és jobb műveléséhez. 

A társaság segítségével megismerhetnék egymást a hasonló gondokkal küszködők. A szülők, orvosok, gyógypedagógusok a megfelelő információk birtokába juthatnának, és tapasztalataikat kicserélhetnék, így az érintettek együtt érvényesíthetnék érdekeiket. 

Reméljük, hogy a társaság az érintettek, a szakmai körök és a közvélemény napra kész informálása és koordinált munkája révén képes kellőképpen megalapozni a távlati célok és a hozzájuk szükséges további munka megvalósulását. Így reális esély teremtődik, hogy a Magyar Köztársaságban élő, és az elesettebb rétegekhez tartozók közül újabb csoport kapja meg a teljesebb és emberibb élet lehetőségét. Az ügy fontosságát fémjelzi például, hogy a hasonló amerikai egyesület támogatói között olyan neveket is találunk, mint George Bush, korábbi elnök, vagy a Kennedy család. 

Részletek

Magyar Williams Szindróma Társaság

Székhely és iroda: 1089 Budapest Orczy út 2. 
Telephely : Szabadszállás, Strázsa Tanya
Telefonszám:  +36 1 788 3881, + 36 1 326 7492

Fax: +36 1 314 6664
E-mail: info@williams.org.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!