GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Gyönyörűen megfestett egyedi családfa. Együtt a család minden tagja!

  • Eredeti ár51.000 Ft
  • Kedvezmény20%
  • Akciós ár41.000 Ft
 • Hátralévő idő
 • 41.000 Ft
  Megveszem
 • Az ajánlat él!

Fontos tudnivalók

A gyönyörűen megfestett színes családfa különleges ajándék akár magadnak, akár családod számára! Megörökítem számodra a családtagokat egy olyan családfaábrázolással, ahol a mostaniak és a régiek együtt szerepelnek!

Készülhet akvarellel, akvarell papíron, vagy vásznon, és falapra is.
Mérete: A4es a legkisebb.

Nincs sablon, ezért a családfa nem is lesz sablonos, sokkal inkább egyedinek készül! 

A családfa festése előtt egyedi megbeszélésre, egyeztetésre kerül sor.
Szükség lesz a nevekre, születési adatokra, a kapcsolódási pontokra, a családi összefüggésekre, szintekre.

Az ajánlat 14 személy jelölésének megfestésére szól, azonban e fölötti személyszám megfestésére is van lehetőség, ez esetben egyedi megállapodás szerint dolgozom.

Ezzel az ajánlattal a Noé Állatotthont támogatod!

Részletek

A család, a családdal való kapcsolat, a törődés a legfontosabb része életünknek. Sokan nem is vagyunk tisztában azzal, mekkora ajándék az élettől, hogy ha van egy szép, szinte ágas bogas, dús lombú családfánk, benne számtalan dédivel, nagybácsival, olyan felmenőkkel, akiket talán nem is ismertünk, de a családi legendárium még említést tesz róluk. Az ő emléküknek tisztelegve, magunk örömére, hogy a gyerekeinknek megmutathassuk őket, és hogy családtagjaink napi szinten ott legyenek velünk! Kedves rokonaink emlékét látványban is megőrizni, erre tökéletesen alkalmas egy szépen megszerkesztett és megfestett családfa.

Milyen jó érzés, ha a nappaliban sétálva nap, mint nap rájuk köszönhetünk, emlékezetünkben tarthatjuk őket a rohanó hétköznapokban és a nyugisabb hétvégeken egyaránt.

Érzelmektől nem mentes, és egyben különleges ajándék valakinek, akit Te is nagyon szeretsz! Ha saját magunkat, családunkat lepjük meg vele, biztosak lehetünk, gyönyörű, maradandó és a család számára fontos ajándék kerül a falra. Ettől kezdve minden nap együtt a család!

A családfa megfestésén túl, számtalan érdekes dologgal foglalkozom. 

Még felnőtt korom előtt megtapasztaltam egy az átlagosnál erősebb szenzibilitást a látható és a láthatatlan világban. Azóta képezem magamat a különböző test-lelki gyógyító technikák elsajátításával. Örömmel tölt el, amikor segítséget nyújthatok a hozzám fordulóknak. Emellett üvegfestészettel, festészettel foglalkozom, gyógyító szimbólumokat és mandalákat is festek. Asztrológusként (2003-ban tettem asztrológusi vizsgát) ..arra törekszem, hogy az érdeklődők ne csak információkat kapjanak, hanem - figyelve a reakcióikat - a személyüknek, lelki állapotuknak megfelelő, érthető válaszokat tudjak adni!

Számomra nagyszerű visszajelzésként, azt hallani: " ...már értem!....."
Keress, és megbeszéljük miben tudok segíteni!

Orbán Zsófi
+36 70 339 5520
orbanmargit@t-online.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!