GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Mimóza macskamentő Alapítvány - Válassz engem! - JóKupon

Fontos tudnivalók

Macskamentéssel foglalkozik alapítványunk, de ha így jobban tetszik.... cicák mentésével.....

Távlati terveink között szerepel egy macskamenhely létrehozása, ahol előírás szerinti körülmények között, biztosítva a megfelelő higiéniát és ellátást, szeretnénk nagyobb számban és még eredményesebben menteni a cicákat.
Ehhez szeretnénk támogatást kapni, és a JóKupon ragyogó lehetőség ahhoz, hogy cicáink és a mi álmunk mielőbb megvalósulhasson!

Azonban lejjebb láthatod, mi mindnnel foglalkozunk, mi mindenben próbálunk a cicáknak segíteni! Minden filllérnek helye van nálunk!

Részletek

Elsősorban gazdátlan, gazdáik által „megunt”, vagy nem-kívánt szaporulatként született macskákat fogadunk be és adunk gazdihoz (illetve új gazdihoz). Menhelyünk sajnos még nincsen, ezért egyenlőre korlátozott számban, szabad ideiglenes befogadóink függvényében tudunk cicákat fogadni.

Amennyiben valaki cicát szeretne leadni, de éppen nincs szabad kapacitásunk, úgy egyéb, alternatív megoldásokkal igyekszünk segíteni (amennyiben pl. a megtaláló átmenetileg el tudja szállásolni a cicát, úgy kérelem és megállapodás alapján kennelt/almot/élelmet, stb. biztosítunk, valamint a cicát várólistára vesszük és hirdetjük).

Ezen kívül támogatunk macskát/macskákat mentő magánszemélyeket és támogatjuk gazdátlanul élő macska vagy macskakolónia befogásos-visszatelepítéses módszerrel történő ivartalanítását.

Utóbbiak esetén sajnos jelenleg (kellő szabadidő és kellő számú önkéntes hiányában) a befogásokat, szállításokat, stb. nem tudjuk vállalni (ezen feladatok elvégzése a kérelmezőkre hárul), viszont térítés mentesen biztosítunk a projekthez felszereléseket (hordozó boxokat, lábadoztató kenneleket, szükség esetén élvefogó csapdát, stb.), az éppen aktuális anyagi kereteinkhez igazítva vállaljuk a műtétek árának részbeni vagy teljes megfizetését (az általunk kijelölt rendelőben), segítünk tanácsokkal és szabad férőhely esetén a lábadoztatásban.

Amennyiben valaki lakókörnyezetében, vagy munkahelyén ismer olyan gazdátlan macskát vagy kolóniát, mely időről időre tovább szaporodik, s szeretne ezen változtatni, s hajlandó is ezért lépéseket tenni, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük – a cicák nevében is!

Fentieken túl fontos célunk az állatok védelmének, a velük való kíméletes bánásmódnak és a felelős állattartásnak a népszerűsítése (kiemelten hangsúlyozva az ivartalanítás fontosságát).

http://www.nyau.hu

mimozaalapitvany@gmail.com
+36 30 741 3693

+36 20 247 0476
mimozaalapitvany@gmail.com
Facebook oldalunk ide kattintva érhető el 

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!