GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Napfény a Beteg Gyermekekért, a Rászorultakért Közhasznú Alapítvány- Válassz engem! - JóKupon

Fontos tudnivalók

Alapítványuk már eddig számtalan nélkülözhetetlen vizsgálati eszközt vásárolt, beteg gyermeket támogatott, mindez a honlapunkon részletesen olvasható. A feladatok azonban nem csökkennek sőt! Az alábbi tervek megvalósításához kérjük segítséged!

A kisgyermekek vizsgálatát egy GE Healtcare R860 lélegeztetőgép beszerzésével kívánja támogatni az Alapítvány, melynek összértéke bruttó 8.000.000 Ft.

A szívbetegségben szenvedő gyermekek gyógykezeléséhez szeretnénk hozzájárulni 12 db Alaris GH Plusz gyógyszeradagoló pumpával, melyek bruttó összértéke 5.000.000 Ft.

A pécsi Gyermekklinika a Dunántúl egyetlen egyetemi Gyermekklinikája, az újszülött-, csecsemő-, és gyermekgyógyászati, valamint gyermeksebészeti betegségek teljes spektrumát fogadja.

Alapítványunk jelenleg egy Nonin SenSmart regionális oxymetriás készülék beszerzésével szeretne a beteg gyermekek gyógyításához segítséget nyújtani, melyek bruttó értéke 2.800.000 Ft.

Részletek

Napfény A Beteg Gyermekekért, Rászorultakért Alapítvány2008-ban alakult, elsődleges célja a hazai gyermekkórházak és más egészségügyi intézmények orvosi műszerekkel történő ellátottságának javítása. Napi munkánk során folyamatosan szembesülünk vele, mennyi nehézséget okoznak az elavult, vagy hibásan működő műszerek a beteg gyermekek mindennapi gyógyítása során, modern eszközök hiányában pedig az orvosok munkája gyakran teljesen ellehetetlenül. Az elmúlt években – köszönhetően Támogatóinknak – számos intézmény részére sikerült létfontosságú életmentő műszereket eljuttatnunk, amelyek mindenhol nagyon nagy segítséget jelentenek.

A kórházak műszerezettségének javítása mellett különlegesen fontos számunkra a súlyosan, krónikusan beteg, vagyfogyatékos gyermekek támogatása egészségmegőrzésükben, betegségek megelőzésében, kezelésében. Ezen gyermekek betegségei különbözőek, problémáik azonban az Alapítvány számára egyediek, éppen ezért nem tehető különbség egy súlyos, daganatos beteg és egy epilepsziás vagy egy autista gyermek problémája között.

Napfény a Beteg Gyermekekért, a Rászorultakért Közhasznú Alapítvány

Székhely: 1066 Budapest, Teréz krt. 48. III/16.
Telefonszám: +36 1 607 0790
E-mail cím: info@napfenyalapitvany.hu
http://www.napfenyalapitvany.hu/

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!