GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Nem Adom Fel Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: A Nem Adom Fel Alapítvány alapelve 2005 óta változatlan: „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen!”.  Elsődleges célunk nem az, hogy segítő szolgáltatásokat hozzunk létre a hátrányos helyzetű családok és személyek számára, hanem az, hogy segítsünk nekik abban, hogy felfedezzék és kiérleljék magukban azt a lelki erőt és azokat a képességeket, amelyek által mindenki a legtöbbet hozhatja ki saját életéből. Ezt jelenti a „nemadomfel” lelkület. 

Ezt a célt szolgálja akkreditált foglalkoztatási programunk és Léleköntő autizmus programunk, ezért a dolgozunk a Nemadomfel Házakban, ezért szervezzük integrált táborainkat, és kreatív alkotóterápiás programunkat is.  

Büszkék vagyunk arra, hogy a Nemadomfel Együttest mára már nem csak Magyarország, hanem az egész világ ismeri.

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak az érzékenyítő tréningek, a támogató szolgálat, valamint a takarítás és kertgondozás is. 

Mindezek mellett 2016 januárjában megnyitotta kapuját a Nem Adom Fel Kávézó is. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan hangulatos közösségi teret sikerült kialakítanunk, ahol jól megférnek egymás mellett a minőségi szolgálatások, és a társadalmi felelősségvállalás. 

Küldetésünk:  Azért dolgozunk, hogy a társadalom hátrányos helyzetű tagjaiból önmagukban bízó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró emberek váljanak. Olyan emberek, akik maguk is közreműködnek abban, hogy egy lelkileg erős, felelősséget vállalni akaró és tudó társadalom formálódjon Magyarországon. 

Részletek

Nem Adom Fel Alapítvány
E-mail: nemadomfel@nemadomfel.hu
Cím: 1082 Budapest, Baross utca 86. (bejárat a Magdolna utca és a Szűz utca sarkán)
Weblap: www.nemadomfel.hu
Facebook: www.facebook.com/nemadomfel

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!