GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Pingvin Pityu CD - dallamos, mókás dalok a környezetvédelemről gyerekeknek

  • Eredeti ár1.499 Ft
  • Kedvezmény7%
  • Akciós ár1.399 Ft
 • Hátralévő idő
 • 1.399 Ft
  Megveszem
 • Az ajánlat él!
Pingvin Pityu CD

Fontos tudnivalók

Pingvin Pityu és barátai dalban mondják el... zenével, mókásan, vidáman......a komoly dolgokról

A CD  oktató céllal született, de egyben dallamos és mókás szöveggel mondja el a gyerekeknek a környezetvédelem lényegét. Ráadásul mindezt a már sok gyerek körében ismert Pingvin Pityu teszi, aki barátaival együtt 8 vidám, mókás, ám sok érdekes információt tartalmazó dalban, komoly témáról, a fenntartható fejlődésről énekel.

Szülők, óvodák, iskolák figyelmébe ajánljuk! Néhány nap és a gyerekek maguk tapossák laposra a pille palackot, és bizony ránk szólnak ha nem szelektíven szemetelünk! De ne bánjuk! Ők már a tisztább jövőre készülnek, környezettudatos felnőttek lesznek, köszönhetően Pingvin Pityunak is!

Részletek

Szülinapi zsúron jó lenne néhány pörgős dal a gyerekeknek, ami ráadásul észrevétlen a szövegében oktat is? Az oviban, iskolában szükség lenne egy könnyen érthető oktató anyagra, amely szórakoztatja is a gyerekeket?  Ez a CD  tökéletes megoldás!

Mit tudhat egy kis pingvin a környezetvédelemről? Nem is gondolnánk, mennyi mindent!
Minden dal a környezetvédelemről szól a gyerekek nyelvén, ritmusos, dallamos és könnyen megjegyezhető, találó szöveggel. A gyerekek pillanatok alatt megtanulják a szöveget, amely a kedves figurának, a pingvinnek is köszönhető. A szervezet emblémája a pingvin, melynek élőhelyét a globális felmelegedés veszélyezteti, de ez csak az egyik ok, amiért ezt az állatot választották.  

A pingvin csapat fura , de annál összetartóbb kis társaság! Ők a nagy hidegben úgy melegednek, hogy körbeállnak és egymást melegítik. Amelyik pingvin a kör közepén már úgy érzi megmelegedett, kiáll, és melegíti a többit. Ez azt mutatja, a  pingvinek odafigyelnek egymásra,  segítik egymást, és a gyerekeknek az ő példájukon keresztül meséli el Pingvin Pityu dalban, hogyan segítsünk mi is szűkebb és tágabb környezetünk védelmében!
Pingvin ide vagy oda, a dalokra táncolni is lehet, de totyogni semmiképpen!
Egy dal már a Youtube-on is meghallgatható:  https://www.youtube.com/watch?v=W1EgBZK5K4s

A CD mellé Pingvin Pityu munkafüzetét kapja ajándékba a megrendelő, amelyet kifejezetten gyermekek számára készített az Ö.T.H.É.T Egyesület.  A 16 oldalas színes foglalkoztató füzet, akár iskolai tananyag kiegészítőjeként is funkcionálhat.
A CD-t postai úton lehet átvenni, a CD postaköltsége a vásárlót terheli!

Ö.T.H.É.T Egyesület

Az Összefogás Tisztább Humánusabb Élhetőbb Településért Egyesület  2011-ben alakult. A jövő nemzedéknek, a következő generációknak szeretnénk megtanítani, átadni azt a tudást, amellyel környezetünket megóvjuk, védelmezzük!  Elsősorban gyerekek számára készítünk életkoruknak megfelelően kialakított zenés, mókás, játékos eseményeket, ahol a környezetvédelem keretében a szelektív hulladékkezelés fontosságát, és annak pozitív környezeti hatásait ismertetjük meg velük.

Egyesületünk tevékenysége a főváros számos iskolájában, óvodájában, oktatási intézményében ismert és sok helyre visszahívnak, visszavárnak bennünket, ezzel is jelezve a pozitív hatást, amit programjaink kiváltottak. 

Egyesületünk fő tevékenységeit kabalafiguránk, Pingvin Pityu képviseli, akit a rendezvényeken szerepeltetve a gyermekek „személyesen” is megismerhetnek, barátkozhatnak vele, kérdezhetnek tőle. Pingvin mivolta révén pedig sok más, hozzá kapcsolható környezetvédelmi problémára is felhívja a figyelmet, mint a környezetszennyezés, globális felmelegedés, veszélyeztetett állatfajok jelentősége.

http://othet.hu/

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!