GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Re-Cikli - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: A baktalórántházi Re-Cikli Műhelyt működtető szociális szövetkezet 2015-ben a térségben élő tartósan munkanélküli – köztük elsősorban megváltozott munkaképességű – emberek részvételével jött létre abból a célból, hogy a célcsoport tagjai tulajdonosként is bekapcsolódhassanak a műhely működtetésébe. A Re-Cikli Műhelyben jelenleg egyedileg felújított kerékpárok és – az ehhez fel nem használt alkatrészekből – kézzel készített bringás ékszerek, kiegészítők, használati és design lakberendezési tárgyak készítése történik. A Re-Cikli mára ezeknek a termékeknek a márkája lett, melyeket saját webáruházunkban (www.reciklimuhely.hu) és bemutatótermünkben (Debrecen) is értékesítünk.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.:  Minden 1.000 Forintot a máskülönben kidobásra kerülő használt anyagok és alkatrészek újrafelhasználására költünk, hogy ezek ne kerüljenek a szemétbe, ahol többségük több tíz év alatt bomlana le, jelentősen szennyezve ezzel környezetünket.

Küldetésünk: A környezeti fenntarthatóság elősegítése és elterjesztése, valamint a biztonságos kerékpáros közlekedés támogatása és népszerűsítése.

Részletek

Re-Cikli
Levelezési cím: 4024 Debrecen, Nap utca 25. 2/8.
www.reciklimuhely.hu
info@reciklimuhely.hu
Telefonszám: +36 70 394 7415

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!