GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Segítsünk együtt!

  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!
InDaHouse program Idős Műhely, az ELTE és a HRSZE közreműködésével Rádió Bézs Meséd program

Fontos tudnivalók

Ismerj meg minket és támogass, hogy veled együtt segíthessünk!

Régóta működő programjaink különböző társadalmi csoportokat céloznak meg az ország minden területén. Támogatunk többek között hátrányos helyzetű gyermekeket és családokat az SZIA InDaHouse Hungary program keretében, nőket a L’ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért projekttel és a Rádió Bézzsel, Idős Műhelyt szervezünk a Hilscher Egyesülettel együttműködésben, valamint foglalkoztatási paktum projektjeinkkel a munkanélküliség problémáját célozzuk meg. A szociális szakemberek munkáját különböző képzésekkel és a Szociális Munka Napja konferencia évenkénti megszervezésével is támogatjuk.

A JóKuponunk megvásárlásával mindezen programok megvalósulását és az alapítványunk fennmaradását támogathatod, valamint hozzájárulhatsz újabb projektek elindulásához is.

 Ha többet szeretnél megtudni rólunk és programjainkról, látogass el honlapjainkra:

https://www.szia.org

https://indahousehungary.wordpress.com/

http://vendeghazunk.hu/

https://idhcsatlakozz.wordpress.com/

http://www.radiobezs.hu/radiobezs/radiobezs.main.page

 Ez a  JóKupon több alkalommal is megvásárolható!

Részletek

Szívünk szerint azzal kezdenénk, hogy mindenkinek van egy álma… De sajnos ez nem igaz. Sokaknak nem adatik meg az álmodozás, az álmaik megvalósításának lehetősége pedig még kevesebbeknek. Feszített tempóban dolgozunk mind a mai napig, számtalan tervvel és ötlettel azon, hogy minél több embernek legyen lehetősége álmodni és tervezni, és nem mutathatunk mást magunkból, mint amit az eddig eltelt időben megvalósítottunk. Úgy hisszük, ez igazán színes paletta, és ha támogatást kapunk újabb tervek és ötletek valósulhatnak meg, amelyek nyomán újabb és újabb gyerekeket, felnőtteket és családokat segíthetünk.

Amikor azt kérjük, vegyél egy JóKupont, amellyel a Szociális Innováció Alapítványt jelölöd meg támogatottként, akkor megteremted a lehetőségét annak, hogy alapítványunk rendületlenül folytathassa 20 éve tartó munkáját. Aki a mi JóKuponunkat vásárolja meg, alapítványunk működéséhez és projektjeink megvalósulásához járul hozzá!

A Gudi oldalán több hozzánk kapcsolódó kupont is találhatsz:

Perei faluséta

http://gudi.ittvagyok.org/deal/perei-faluseta.html

Perei vendégház

http://gudi.ittvagyok.org/deal/indahouse-vendeghaz-szallas.html

Bézs Rádió

http://gudi.hu/deal/bezs-radio---szocialis-innovacio-alapitvany---jokupon.html  

A Szociális Innovációs Alapítvány 1997-ben alakult, célja a kezdetektől a nonprofit szektor fejlesztésén keresztül a társadalmi összefogás és érdekérvényesítő képesség erősítése. Mi napi szinten megéljük a „civilséget” és teszünk azért, hogy a „civil szervezet” ne csak egy hangzatos szó legyen. Tevékenységünk legfontosabb hajtóereje a civil kezdeményezések erejébe vetett hitünk. Valljuk, hogy a demokrácia megvalósulásának egyik alapvető feltétele a civil szervezetek sikeres működése.

Évek óta működő programjainkkal – SZIA InDaHouse Hungary, L’ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért, Rádió Bézs, Hilscher Idős Műhely, Foglalkoztatási paktum projektek, képzések a XIII. Kerületi Prevenciós Központban, Szociális Munka Napja – különböző társadalmi csoportokat szólítunk meg.

Szervezet neve: Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-európai Térség Fejlesztéséért (SZIA)

E-mail címe: szia@szia.org

Weboldala: www.szia.org

Levelezési címe: 1134 Budapest. Tüzér u. 56-58.

Székhelye: 1026 Budapest, Nagyajtai u.  1/b

Adószáma: 18157327-2-41

Bankszámlaszáma: 11713005-20602745

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!