GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Teremts rendet az ionok között, otthonodban, Himalája sótéglával!

  • Eredeti ár1.500 Ft
  • Kedvezmény27%
  • Akciós ár1.099 Ft
 • Hátralévő idő
 • 1.099 Ft
  Megveszem
 • Maximum 100 kupon

Fontos tudnivalók

Miért jó a sótégla? Biztosan hallottál már róla, de érdemes elolvasni a jótékony hatásait, hogy tudd, megvásárlásával saját és családod egészégének jobbítása érdekében mit tudsz tenni!

Az egészségünkre és közérzetünkre döntő hatással van belélegzett levegő. A levegő elektromos töltéssel rendelkező részecskékből, úgynevezett ionokból áll. A mai, civilizált környezetünkben - az elektromos készülékek, elektromos sugárzások, légszennyezettség, fűtés stb.- főképpen pozitív töltésű ionokat hoz létre, így a levegőben felborul az elektromos töltésű részecskék egyensúlya. 

Ezt felismerhetjük a túlzottan poros levegőn, a füst tovább marad a levegőben, levertek, kedvtelenek és erőtlenek vagyunk. A túltengésben levő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért. A rohanó hegyi patakok, az erdők, a tengerek negatív ionokat produkálva, fenntartják a levegő elektromos részecskéinek egyensúlyát. Ezért is hatnak ezek a helyek egészségünkre pozitívan. A sóbányák gyógyító levegőjét légúti megbetegedések, asztma, allergia, szénanátha kezelésére ajánlják. Nincs annál kézenfekvőbb, mint, hogy otthonunk levegőjét egy természetes ionizátor segítségével egészségesebbé tegyük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak. A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítőhatású. A sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.

Vásárlásoddal a HAT Alapítványt, és azon keresztül családokat támogatsz!

Részletek

A sótégla egy kb. 20 x 10 x 5 cm méretű, téglaformára faragott himalájai sókristály. Hatása hasonló a sólámpához. 
Több módon is használható: Mécses, lámpa vagy bármelyen fényforrás elé állíthatunk sótéglát. A só felmelegszik és kellemes fényt ad, így érvényesül a só ionizáló valamint színterápiás hatása is. 
A sótéglákat, mint a neve is jelzi, felhasználhatjuk különféle építészeti célokra pl.: radiátor elé épített fal, lépcsőburkolat, ajzat burkolás, falrészlet, térelválasztó, vagy akár egy egész sószoba ill. sókamra építésére.

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

 • légutakra, légúti megbetegedésekre
 • idegfájdalmakra
 • magas vérnyomásra
 • reuma ellen

A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással vannak:

 • a vesére
 • az idegekre
 • hormon háztartásra
 • vér méregtelenítésére
 • az idegrendszer erősítésére
 • öregedési folyamatok lelassítására

Cégünk 2003 óta foglalkozik a teljes spektrumú, halogéntechnológiás Philips Vitae sugárzókkal felszerelt InfraVitInfraszauna és a hozzá kapcsolódó termékek fejlesztésével, gyártásával, kereskedelmével.

Profilunk InfraVit Infraszaunák, kombinált és hagyományos (elektromos és fatüzelésű) finn szaunák beépítése bármilyen formában. Infraszaunáinkat, kombinált és hagyományos szaunáinkat folyamatosan fejlesztjük mint design, mind funkció szempontból.

InfraVit Infraszauna
www.infravit.hu
Telefon: +36 70 383 5030

Email: infravit@infravit.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!