GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

UCCU Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Küldetésünk: Célunk, hogy csökkentsük a társadalomban a romákkal kapcsolatos tévhiteket és előítéleteket, hogy mindannyian egy befogadóbb és nyitottabb világban élhessünk.
Az elfogadás hiánya leggyakrabban az ismeretek hiányából ered. Magyarországon a cigányellenes emberek jelentős része nem is igazán ismeri azokat, akiket elutasít. Az Uccu általános és középiskolás diákoknak teremt lehetőséget a találkozásra és a beszélgetésre roma fiatalokkal.

Tevékenységünk: Munkánknak fontos része a közösségfejlesztés. Önkénteseinket folyamatosan képezzük.
Csapatunkban elkötelezett roma fiatalok szereznek értékes szakmai tapasztalatokat.
Fiatalokhoz és felnőttekhez is szólunk. Rendhagyó foglalkozásaink inspirálnak, elgondolkodtatnak, fejlesztik a kritikus gondolkodást.
A párbeszéd és a személyes találkozások hiteles élményt adnak a résztvevőknek, ezzel csökkentve az előítéleteket.

JóKuponoddal sokat segítesz abban, hogy minél több fiatalhoz, családhoz eljussunk, segítő szóval, tettel!

Ugyanakkor a saját szervezésben működő városi sétáinkat többet és nagyobb számban tudjuk megrendezni, ha segítesz! A séta neve: KÖZTÜNK ÉLŐ CIGÁNYOK.  A különleges séta alkalmával a “Nyóckerben”, A BUPAP és az Uccu Roma Informális Oktatási Alapítvány szakmai közreműködésével szervezett ingyenes szociokulturális városnéző sétán asszimilációról, együttélésről, cigányzenéről-magyar zenéről, integrált-szegregált oktatásról beszélgetünk. 

Részletek

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!