GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Hogyan működik

Mit jelent a gudizás?

Ha szeretnél partner lenni, és hirdetést megjelentetni az oldalon, kattints ide!
Kattints, és tudj meg többet a " Társadalmi szervezetekről!"
Kattints és ismerd meg, hogyan tudsz nálunk vásárolni!

Kupon és annak beváltása
Az ajánlatok esetén a vásárlást követően megkapott e-mailben vagy vásárlói fiókban található csatolmány kinyomtatott Kupon jogosítja fel a Felhasználót a Szolgáltatás/Termék igénybevételére.

Nézd meg, hogy mit jelent a Jókupon!

A Kupon felhasználása
A kinyomtatott Kupont a Felhasználó a Kupon érvényességi ideje alatt jogosult az ott meghatározott Szolgáltatás igénybevételére felhasználni. Az érvényességi idő lejártát követően a Kupon többé nem használható fel. Az egyes ajánlatok meghirdetett érvényességi időpont záró napja után a Felhasználó már nem kérheti a megvásárolt termék átadását/szolgáltatás teljesítését és a megfizetett összeget sem követelheti vissza sem Hat Alapítványtól, sem a kereskedőtől, szolgáltatótól. A Kupon felhasználásakor a fizetést megelőzően a Felhasználó köteles értesíteni a Partnert/Partner képviseletében eljáró személyt (pl. pincér) arról, hogy GUDI Kupont kíván a fizetéshez felhasználni. A Szolgáltatás igénybevételéről, Termék vásárlásról  minden esetben a Partner állít ki a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő bizonylatot (számlát) a Felhasználó részére.

A Kupon készpénzre nem váltható: amennyiben a Felhasználó a Partnernél olyan szolgáltatást vesz igénybe, amelynek értéke nem éri el a Kupon névértékét, úgy Felhasználó nem jogosult a különbözetre.
A Kupon átruházható harmadik személyekre. Ebben az esetben azonban mind Hat Alapítvány, mind a Partner kizárják felelősségüket a Felhasználó irányába a Kupon harmadik személyek által való jogosulatlan felhasználása miatt.
Amennyiben a Felhasználó e-mail fiókját feltörik, és/vagy a kinyomtatott Kupont elveszíti vagy ellopják tőle, köteles erről Hat Alapítványt e-mailben értesíteni, megjelölve az Ajánlat nevét és a Kupon egyedi megrendelés számát. Hat Alapítvány az értesítés kézhezvételét követően azonnal értesíti a Partnert a Kupon visszavonásáról. Amennyiben a Partner értesítését megelőzően az így jogosulatlanul megszerzett Kupont harmadik személy még nem váltotta be, úgy a Kupont Hat Alapítvány érvényteleníti és visszautalja Felhasználó részére a Kuponnak az átutalás költségével csökkentett vételárát.
A szolgáltatás csak az érvényesítő kóddokkal (kupon kód és ellenőrző kód) ellátott, kinyomtatott kuponnal vehető igénybe. 
Amennyiben a  fizetés után a Felhasználó technikai okok miatt nem kapta meg az email-t vagy fiókjában nem látja a kupont 3 munkanapon belül, kérjük haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot Hat Alapítvány ügyfélszolgálatával, hogy pótolni tudjuk a kupont.  
Amennyiben a Felhasználó az érvényesítő kóddal ellátott, kinyomtatott kupon nélkül mégis igénybe veszi a szolgáltatást a kedvezmény nélküli áron, ebben az esetben Hat Alapítvány nem köteles a teljes ár és a kedvezményes ár közötti különbözet megtérítésére, Hat Alapítvány felelőssége és kártérítési kötelezettsége kizárt.

Kuponok vásárlása
Amennyiben a Felhasználó valamely Ajánlatban meghatározott Áru/Szolgáltatás igénybevételére szolgáló kupont meg kívánja vásárolni, úgy a "Megveszem" gombra kattintással vásárolhatja meg a Szolgáltatást, amelyért átutalással, vagy bankkártyával fizethet.

Átutalásos fizetés esetén a Felhasználó a "Átutalásos fizetés” gombra kattintást követően le ellenőrzi a számlázási adatait végül a Fizetés! gombra kattint. Ezt követően a megadott e-mail címre elküldjük Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat. 
Bankkártyás fizetés esetén jelölje be a „Bankkártyás fizetés” ikont. Ezt követően pedig ellenőrizze le a számlázási adatait, majd nyomja meg a „Fizetés” gombot.  Fizetés gombra kattintást követően a Felhasználót a Paypal weboldalára irányítjuk át, ahol az ott szereplő instrukcióknak megfelelően teljesítheti a fizetést. A Paypal által biztosított felületen keresztül biztonságosan fizethet bankkártyával.

Az Hat Alapítvány fenntartja a jogot, hogy amennyiben a banki átutalásnál az összeg 14 munkanapon belül nem érkezik meg a rendelést követően az Hat Alapítvány megadott bankszámlájára, úgy a rendelést érvénytelennek tekintheti és az esetlegesen utána kiküldött kupont érvénytelenítheti.
Azon Felhasználók, akik bankkártyával fizettek, illetve akiknek az átutalása már jóváírásra került Hat Alapítvány bankszámláján, azonnal elektronikus levélben megkapják azt a linket, ahonnan kinyomtathatják az előre meghatározott kedvezmény igénybevételére jogosító, az alábbi 3. pontban részletesen meghatározott kupont(a "Kupon"). 
Az Ajánlat érvényessé válását követően a Felhasználók bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalásos fizetés esetén az átutalt összegnek Hat Alapítvány bankszámláján való jóváírása napján kapják meg a Kupon kinyomtatásához szükséges linket tartalmazó e-mailt, amit felhasználói fiókjukban is megtalálnak.
Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatást ajándékba kívánja adni harmadik személy részére, úgy vásárláskor az „Ajándékba adom!” gombra kattintson majd a megvásárolt kupont tudja feliratozni.

Bankkártyás fizetés
A Weboldalon a vásárlók a PayPal biztonságos rendszerén keresztül fizethetnek. Egyrészt kártyával, másrészről PayPal egyenlegről lehet fizetni.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég a kártyán szereplő adatokat megadni, illetve egy működő email címet.
A fizetés mindenesetben a PayPal biztonságos oldalán történik, a Weboldal a Vásárlók bankkártya adatait nem ismeri, azokhoz nem jut hozzá.

Regisztráció és felhasználói fiókok
A Weboldal egyes funkcióinak használatához, a szolgáltatások egy részének igénybevételéhez regisztráció nem szükséges, a Weboldalon történő vásárláshoz azonban regisztráció szükséges.

Regisztráció nélkül is fel lehet iratkozni a  hírlevelére: ebben az esetben ki kell tölteni az adatokat és a „Feliratkozás hírlevélre” gombra való kattintást követően a feliratkozó személy a feliratkozás után pár másodperccel egy e-mailt kap. Ezt követően a GUDI újabb Ajánlatairól e-mailben értesítést kap. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni. Az Ajánlatokban foglalt kedvezményekben való részesüléshez regisztráció szükséges.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!