GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Rólunk

Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

A kuponoldal létrejöttének előzménye, hogy a HAT Alapítvány egy új kifejezést vezetett be, amely egy szójáték és az angol ’good’ – ’jó’, ’goods’ – ’termék’  szavakból ered.
Jelentése jót tenni és jónak lenni tudatos vásárlás, újrafelhasználás, újrahasznosítás által.

Azt a tevékenységet takarja, amikor valaki úgy vásárol, hogy azzal egyben közvetlen társadalmi és környezeti célokat támogat. Ugyanakkor jelenti azt is, hogy, az így gondolkodó ember, inkább eladja másnak a számára már használaton kivüli termékeit, és nem a kukába dobja azokat csak azért, mert számára már nem jelent értéket, nem hasznos.

Így a felelősen gondolkodó ember a Gudi Kuponoldalon nemcsak kedvezményesen vásárol, hanem másnak is segít, és örömet okoz. Oldalunkon olyan változatos és sokrétű kínálatot állítottunk össze, ami egyedülálló módon kiegészül alapítványok, egyesületek és különböző szociális szervetek termékeivel.
Célünk egy olyan tudatos vásárlói közösség kialakítása, melynek fontos a társadalmi felelősségvállalás.

A www.gudi.hu oldalon megjelenő hirdetések jutalékának felét a HAT Alapítvány automatikusan továbbítja a hirdető által támogatott társadalmi szervezetnek, a támogatások felhasználásáról pedig folyamatosan tájékoztatót küldünk.

A GUDI Kuponoldal
 
A Kupon szó francia eredetű, jelentése: „levágott darab”.  Egyre elterjedtebb a digitális, világban a „kuponozás”, ahol a kereskedőktől kapott kódot - ami rendszerint egy szó és számok kombinációja - vásárláskor lehet érvényesíteni.  Ma már szinte valamennyi kereskedelmi és szolgáltatói terület képviselteti magát a kuponoldalakon! 

A  GUDI Kuponoldal több annál, amit egy hétköznapi kuponoldal nyújtani tud!
Célja egyfelől üzleti, és marketing irányú, másfelől társadalmi felelősségvállalásra ösztönöz a maga egyszerű, hétköznapi módján azzal, hogy mindannyian szeretünk vásárolni és jót tenni másokkal!

Általa eladással, és vásárlással, plusz költség nélkül lehet segíteni másokon!

Egy ajánlattal és annak megvásárlásával létrehozott támogatás útja:
-   Az ajánlat tulajdonosa megnevezi, kinek adja

-   a vásárló megveszi az ajánlatot - az ellenérték egy része a támogatás
-   a társadalmi szervezet megkapja, és felhasználja, majd beszámolót küld a GUDI Kuponoldal számára a felhasználásról
-   A GUDI kuponoldal a beszámolót eljuttatja a támogatóhoz, az ajánlat tulajdonosához
Kattints, és tudj meg többet a " Társadalmi szervezetekről!"

Mindez senkinek nem kerül plusz költségébe, hiszen az ajánlat összege kifizetésre kerül, és a jutalék egy része landol a támogatott szervezet számláján! „Csupán” a jó érzés, a „ tettem valamit, amivel segítettem valakinek”  érzése a plusz!

A GUDI Kuponoldal szereplői:

Kis-és középvállalkozások,

akik termékeikkel szolgáltatásaikkal szerepelnek az oldalon. PLUSZ-ként ajánlatuk egy általuk megnevezett társadalmi szervezetet támogat. Bevételük - pontosabban a kuponoldal üzemeltetőjének szánt jutalék - egy részét adják azoknak, akik boldogan, és reményekkel telve várják!
Kattints és megtudod, hogyan leszel a Partnerünk!

Társadalmi szervezetek,

ők azok, akiket a vállalkozások támogatnak. Egy ajánlat megvásárlásával megkapják az ajánlat jutalékának egy részét, amely felhasználásáról beszámolnak a későbbiek folyamán. Egyetlen fillér sem „tűnik el”.
A társadalmi szervezetek ugyanakkor saját ajánlatot, vagy JóKupont is feltehetnek, ekkor saját magukat nevezik meg támogatottként, hacsak másképpen nem döntenek. Ők akár WEBSHOP-ként is használhatják az oldalt, azaz nem kell engedményt adniuk ajánlataikból.


Vevők,  

akik az oldalon szereplő ajánlatok bármelyikének megvásárlásával egy társadalmi szervezetet támogatnak. Az oldal pont ugyanúgy működik, mint bármely más hasonló, azonban itt, ezen a ponton tesz jóval többet, mint bármely hasonló kezdeményezés. Itt ugyanis nincs külön tennivaló, sem számlaszám, sem követhetetlen támogatási mechanizmus. Itt egyértelmű és tiszta minden lépés. Egy vásárlás mindössze, és minden a helyére kerül. Az eladó a pénzét, a vevő a terméket vagy szolgáltatást, a támogatott szervezet pedig a működéséhez, céljaihoz szükséges támogatást kapja meg.
Kattints és ismerd meg, hogyan tudsz nálunk vásárolni!

Manapság olyan széles a támogatottak köre, oly sokan várják, hogy nehéz helyzetükben, rászorultságukban, törődjenek velük, segítséget kaphassanak! Azon partnereink számára, akik érzékenyek a társadalmi felelősségvállalás kérdésében, akiknek családjában, ismeretségi körében, közvetlen vagy közvetett környezetében van olyan egyesület, alapítvány, civil szervezet, amelyet támogatni szeretne, a GUDI Kuponoldalon elhelyezni egy ajánlatot és megnevezni egy társadalmi szervezetet, egyszerű útja a segítségnyújtásnak.

Az oldal célja mindezen túl, hogy minél több látogatót juttassunk Partnereink weboldalára, hogy többen megismerjék, és egyre több jó cél kerüljön reflektorfénybe!

Az ajánlatok megtalálhatók a főoldalon, a szolgáltatási és a támogatott célok kategóriái között is.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!